1. Het onderwerp van de overeenkomst.
    • Deze overeenkomst is geldig voor de https://healthy-food-near-me.com website en komt tot stand tussen de gebruiker van deze sites en de eigenaar van de sites (hierna https://healthy-food-near-me.com )
    • Deze overeenkomst legt de procedure vast voor het ontvangen, opslaan, verwerken, gebruiken en vrijgeven van de persoonlijke gegevens van de gebruiker en andere informatie die https://healthy-food-near-me.com ontvangt van sitegebruikers. De gebruiker vult persoonlijke gegevens in.
    • Om informatie te plaatsen, een aankondiging te plaatsen, de site te gebruiken op een van de https://healthy-food-near-me.com sites, moet de gebruiker deze overeenkomst zorgvuldig lezen en zijn volledige instemming met de voorwaarden ervan kenbaar maken. Bevestiging van volledige toestemming met deze overeenkomst is het gebruik van de site door de gebruiker.
    • De gebruiker heeft niet het recht om informatie, aankondigingen te plaatsen, de site te gebruiken als hij het niet eens is met de voorwaarden van deze overeenkomst, of als hij niet de wettelijke leeftijd heeft bereikt waarop hij het recht heeft om overeenkomsten aan te gaan of geen bevoegde persoon is van het bedrijf namens wie de informatie wordt gepost, aankondiging.
    • Door informatie te plaatsen op sites die de site gebruiken, voert de gebruiker persoonlijke gegevens in of, door deze gegevens op een andere manier te verstrekken, en / of door acties op de site uit te voeren en / of een deel van de site te gebruiken, gaat de gebruiker uitdrukkelijk akkoord met de voorwaarden van deze overeenkomst en verstrekt https://healthy-food-near-me.com het recht om persoonlijke gegevens van gebruikers te ontvangen, op te slaan, te verwerken, te gebruiken en openbaar te maken onder de voorwaarden van deze overeenkomst.
    • Deze overeenkomst regelt niet en https://healthy-food-near-me.com is niet verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag, verwerking, gebruik en openbaarmaking van de persoonlijke gegevens van de gebruiker en alle andere informatie aan derden die geen eigendom zijn van of beheerd worden door https : //healthy-food-near-me.com, en personen die geen AvtoTachki-medewerkers .com zijn, zelfs als de gebruiker toegang heeft gekregen tot de sites, voedingsmiddelen of diensten van deze personen via https: // healthy-food-near-me .com of de nieuwsbrief. Deze overeenkomst is vertrouwelijk en is de enige informatie die is opgeslagen in de database van de site in een gecodeerde staat en is alleen beschikbaar voor https://healthy-food-near-me.com.
    • De gebruiker erkent dat, in het geval dat hij de veiligheid en bescherming van zijn persoonlijke gegevens en autorisatiegegevens negeert, derden ongeautoriseerde toegang kunnen krijgen tot het account en de persoonlijke en andere gebruikersgegevens. https://healthy-food-near-me.com is niet verantwoordelijk voor verliezen als gevolg van dergelijke toegang.
  2. De procedure voor het verkrijgen van persoonlijke gegevens.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies om op basis hiervan diensten te verlenen, bijvoorbeeld het opslaan van gegevens in een mandje tussen bezoeken;
    • Het IP-adres van de gebruiker.
  2. Alle informatie wordt door ons verzameld, zoals het is, en verandert niet bij het verzamelen van gegevens. De gebruiker is verantwoordelijk voor het verstrekken van betrouwbare informatie, inclusief informatie over persoonlijke gegevens. Https://healthy-food-near-me.com heeft het recht om, indien nodig, de juistheid van de verstrekte informatie te verifiëren en om bevestiging van de verstrekte informatie te vragen indien nodig, om diensten aan de Gebruiker te verlenen.
  3. De procedure voor het gebruik van gebruikersinformatie.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Voorwaarden voor het verlenen van toegang tot de database.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • op redelijke verzoeken van overheidsinstanties die gerechtigd zijn om dergelijke gegevens en informatie op te vragen en te ontvangen;
    • indien, naar het oordeel van https://healthy-food-near-me.com, de Gebruiker de voorwaarden van deze Overeenkomst en/of andere contracten en overeenkomsten tussen https://healthy-food-near-me.com en de gebruiker.
  7. Hoe u deze informatie kunt wijzigen / verwijderen of hoe u zich kunt afmelden.
  1. Gebruikers kunnen dat op elk moment wijzigen / verwijderen persoonlijke informatie (telefoon) of afmelden. Het werk van sommige functies van https://healthy-food-near-me.com, die de beschikbaarheid van informatie over de Gebruiker vereisen, kan worden opgeschort vanaf het moment dat de informatie wordt gewijzigd/verwijderd.
  2. De persoonlijke gegevens van de gebruiker worden bewaard totdat ze door de gebruiker worden verwijderd. De Gebruiker zal voldoende worden geïnformeerd over het verwijderen of anderszins verwerken van persoonsgegevens door een brief (informatie) te sturen naar het door de Gebruiker opgegeven e-mailadres.
  3. Gegevensbescherming.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Contactadres in geval van vragen.
  4. Voor vragen, wensen, klachten over de door u verstrekte informatie kunt u contact opnemen met het e-mailadres: Support@healthy-food-near-me.com. Op schriftelijk verzoek en na overlegging van een document waaruit zijn identiteit en autoriteit blijkt, kunnen we de gebruiker informatie verstrekken over de procedure voor het verkrijgen van informatie over de locatie van de database.
  5. Wijzigingen in het privacybeleid.
  6. We kunnen de voorwaarden van het privacybeleid wijzigen. In dit geval zullen we de versie op de voorwaardenpagina vervangen, dus kom regelmatig terug https://gezonde-voedsel-bij-me.com/ privacy-overeenkomst Alle wijzigingen aan de overeenkomst treden in werking vanaf het moment van publicatie. Door de site te gebruiken, bevestigt de gebruiker dat hij akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden van het privacybeleid in de bewoordingen die van kracht zijn op het moment dat de gebruiker de site gebruikt.
  7. Aanvullende voorwaarden.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. In het geval dat een bepaling van het privacybeleid, inclusief een voorstel, clausule of deel daarvan, in strijd met de wet of ongeldig wordt geacht, heeft dit geen invloed op de overige bepalingen die niet in strijd zijn met de wet, ze blijven in volledig van kracht en geldig zijn, en elke ongeldige bepaling, of een bepaling waaraan niet kan worden voldaan zonder verdere actie van de partijen, wordt geacht te zijn gewijzigd, gewijzigd voor zover dit nodig is om de geldigheid en de mogelijkheid van implementatie te waarborgen.
  3. Deze overeenkomst geldt voor de gebruiker vanaf het moment dat hij de site gebruikt, inclusief het plaatsen van de advertentie, en is geldig totdat er informatie over de gebruiker op de site wordt opgeslagen, inclusief persoonlijke gegevens.