Beroemde Russische actrices zonder make-up

Inhoud

Beroemde Russische actrices zonder make-up

1. Maria Shalaeva

Nieuwe film: “Nirvana” geregisseerd door Igor Voloshin

“Als tiener heb ik actief geverfd, geëxperimenteerd en nu is het niet zo interessant voor mij. Welk beeld ik ook ben, ik voel me het beste als ik omringd ben door aardige mensen. En met of zonder make-up, het maakt niet uit. Natuurlijk vind ik het leuk om er goed uit te zien, maar ik probeer er minder aan te denken. In het dagelijks leven kan ik er zelfs uitzien als mijn heldin in de film "Nirvana" - het belangrijkste is dat ik mijn leven hier niet aan verspil ... Ik heb lang in de make-upstoel gezeten omdat ik ervoor wordt betaald. Als ik slimmer was, zou ik ergens anders gaan werken en zou doen wat ze wilde, en toen - een keer - en viel aan de haak van het acteervak. ”

2. Olga Sutulova

Nieuwe film: “Nirvana” geregisseerd door Igor Voloshin

"Voor Nirvana moest ik meerdere make-up op een dag veranderen. Maar alles verliep pijnloos – omdat de mensen aardig waren. En soms is de verf goed, maar zo'n visagist dat van een van zijn typen irritatie op de huid begint.

Soms heb ik zo'n humeur dat ik echt make-up op wil doen! Het hangt alleen af ​​van de psychologie. Het beeld dat ik in de film heb (Masha Shalaeva en ik spelen psychotische drugsverslaafden met valse wimpers), geef ik toe in het dagelijks leven. Je moet jezelf op de een of andere manier amuseren - het is niet de hele tijd om nette prinsessen te lopen! En wat betreft complexen over uiterlijk, je hoeft alleen maar van jezelf te houden met al je tekortkomingen. Waarom lijden en lijden mijn hele leven - er zal tenslotte geen ander zijn ”.

3. Ravshana Kurkova

Nieuwe film: Sakura Jam geregisseerd door Julia Aug

“Ik hou van cosmetica. Maar niet degene die schildert, maar degene die zorgt. Mascara en corrector voor blauwe plekken onder de ogen – dat is mijn hele set. Soms bloos - omdat ik mijn eigen wangen niet heb, maar met hun hulp kun je tekenen. Ik weet niet hoe ik over vijf jaar zal beginnen met zingen, maar tot nu toe past alles bij mij in mijn uiterlijk. Hoewel je in vijf minuten een oudere Oezbeekse vrouw van me kunt maken, gewoon door mijn ogen of lippen helder te maken. Trouwens, de huid van cosmetica gaat echt achteruit. Hoewel een Frans stijlicoon zei dat als je haar met ongeverfde lippen benadert, ze zal weigeren met je te praten. Dit is de stand! Ik heb ook een functie – het is altijd beter iets minder dan iets meer te hebben. Hetzelfde geldt voor de kapsels - ik ben bang voor het "ingestopte" haar, dat eng is om aan te raken. Het is erg sexy wanneer een meisje zichtbaar is achter make-up en haar haar kan worden gestreeld. “

4. Ksenia Rappoport

Nieuwe film: "NS. George's Day” geregisseerd door Kirill Serebrennikov

“Ik beschouw mezelf niet als een schoonheid, maar mijn gezicht zonder make-up maakt me niet bang. Naar mijn mening is schoonheid harmonie tussen de uiterlijke en innerlijke wereld. Dus als je totaal ondraaglijk bent om jezelf te zien, is het beter om gewoon niet in de spiegel te kijken. Maar ik weet zeker dat ik alleen oud ga worden. En ik hoop dat het mooi wordt. Ik hou van mezelf als ik in een goed humeur ben en goed slaap. Of wanneer een professional met mij samenwerkt tijdens een fotosessie en het resultaat is iets heel expressiefs. En ik schilder alleen als dat nodig is – dit is een manier om een ​​beeld te creëren, om de trekken van een andere persoon in mijn gezicht te vinden, om mezelf te veranderen. “

5. Julia Menshova

Nieuwe film: de serie “The Crime Will Be Solved” (komt in de herfst uit op NTV)

"Hoewel ik denk dat er iets moet worden gecorrigeerd in mijn gezicht, passen de resultaten die ik zie helemaal niet bij mij - de vrouw verliest haar individualiteit en de gezichtsuitdrukkingen die alleen aan haar inherent zijn verdwijnen. Het lijkt haar dat het een fout was, en zij was het zelf. Niemand wil oud worden, en ik natuurlijk ook. Hoewel het voor mij nog erger is om niet eens oud te worden, maar er slecht uit te zien. Ik werk met mijn jaren mee en heb er geen spijt van dat ik geen twintig ben. Elke leeftijd heeft zijn eigen voordelen, en vooral - onvermijdelijkheid. En wanneer een persoon dol is op vechten met de leeftijd, wordt hij grappig. Ik heb ook klachten tegen mezelf, maar ik kijk holistisch naar mezelf, en volgens dit criterium pas ik bij mezelf. ”

6. Irina Rakhmanova

Nieuwe film: cartoon uit Disney "Fairies" - stemacteren van Fairy Rosetta

“Al mijn vrienden zeggen unaniem dat ik zonder make-up veel mooier ben. Daarom draag ik geen make-up. Vind ik mezelf mooi? Best normaal. Het belangrijkste is om voor jezelf te zorgen. Al dat gepraat over plastische chirurgie, botox is niets voor mij. En het is te vroeg. Hoewel ik er niets op tegen heb – dit is ieders persoonlijke zaak! Zelfs in mijn tienerjaren, toen alle meisjes experimenteerden met hun uiterlijk, bleef ik aan de zijlijn. Jonge wezens in volle jurk gaven me vreemde gevoelens. Ik vroeg zelfs in het voorhoofd: "Ben je niet benauwd?" Waarop ze antwoordden dat ze zich zonder make-up naakt voelen. En ik heb het tegenovergestelde - ik stik in cosmetica. ”

7. Olga Budina

Nieuwe film: Tv-serie "Heavy Sand" geregisseerd door Anton Barshchevsky (komt in de herfst uit op ORT)

“Elke vrouw zou zichzelf als een schoonheid moeten beschouwen! Dan zullen anderen het ook geloven. Maar schoonheid kan niet alleen extern zijn - je moet dieper waden. En als er niets is, zal geen schoonheid je redden. Vreemd genoeg haat ik make-up. Als je 's ochtends geen make-up hoeft te doen - niet filmen, geen vergaderingen - verschijnt er meteen een glimlach en je humeur stijgt met toon! Hoewel ik mezelf graag met make-up hou. Maar zonder make-up zie ik er jong en fris uit. Natuurlijk heb ik nadelen, maar dat zijn mijn eigenaardigheden. En ik hou van ze, leef met ze mee en ontwikkel me. Ik respecteer anti-aging procedures. Als een vrouw zelfs maar besluit om 20 plastische operaties te ondergaan, en ze maken haar gelukkiger - waarom niet? Uiteindelijk is het alleen zelfbewustzijn dat ertoe doet. ”

8. Elena Morozova

Nieuwe film: "Four Ages of Love" geregisseerd door Sergei Mokritsky

“Ik doe al heel lang yoga, maar het is onmogelijk om je er met mijn beroep in onder te dompelen. Daarom behandel ik het als een oefening - een beetje ademen, mediteren. Er is niets sexier dan een lichaam met een zoute huid, nat haar of na de seks. Als ik op vakantie ben, geef ik rust aan zowel gezicht als lichaam. En wat anderen zullen zeggen zijn mijn zaken niet. Schaam je niet voor jezelf! 'S Avonds lichten de sterren op en daarmee komt een ander zelfgevoel. Je moet 's nachts flikkeren - en dat is ook harmonie met de natuur. Op het werk ben ik dol op make-up. Hij helpt de acteur een beeld te creëren. En voor het verlaten maak ik zelf cosmetica - een masker van havermoutpap met honing, citroen, zure room ... Over het algemeen is er niets beter dan liefdescosmetica! ”

Lees ook op WDay.ru

  • Victoria Beckham zonder make-up
  • Dove heeft 10 vrouwelijke 'ochtendgezichten' verzameld

Laat een reactie achter